BukkitWiki

Welcome to the BukkitWiki!

This Wiki is home to Bukkit's documentation and regulations surrounding the Bukkit Project and it's services. Want to help out? We would love to have you! Signup to get started!

READ MORE

BukkitWiki
Advertisement
Welkom bij Bukkit.
BukkitLogo

      922 Pagina's

      11,132 Bewerkingen

Bukkit, een open-source, software project dat de middelen geeft om een Minecraft server uit te breiden.

Onze organisatie heeft als doel om de Minecraft gemeenschap te voorzien van een krachtige, goed ontworpen en doordachte oplossing om u servers uit te breiden en beter te controleren - het maken van een server word veel gemakkelijker en flexibeler. Lerend van fouten gemaakt door andere mods, Is Bukkit anders en vult het die ruimte in: van de gond af gebouwd, Hebben we gefocust op presentatie, Gemakkelijk gebruik, extreem maatwerk en een open communicatie tussen het team en u, onze gebruikers. Het design van Bukkit is geïnspireerd door andere mods en onze ervaring als Minecraft spelers net zoals u, wat ons een uniek perspectief geeft en voordeel in het creëren van het Bukkit Project

Problemen of vragen over de wiki? Contacteer de Wiki Staff!( In het engels!)

Alle informatie over Bukkit

inclusief de officiële documentatie.

BukkitWiki staat vol met hulpvolle tutorials, artikels, en documentatie om u te helpen vertrouwd te raken met alle aspecten van het Bukkit project. De wiki bevat ook de Docs project, wat de officiële documentatie bevat, er is dus niets wat we niet weten! Ons hoofdmotto is: Als het niet gevonden kan worden, zal het geschreven worden, en we zullen altijd naar vernieuwing streven!

Een bug of een suggestie? We horen graag ven je.

Een probleem gevonden op de wiki? Misschien heb je een suggestie om de wiki beter te maken? We horen graag ven je. We antwoorden alle vragen, comentaren, en suggesties op onze BukkitWikki probleem oplosser powered by JIRA voor een snel en gemakkelijk beheer. Als je merkt dat een artikel dat moet worden bijgewerkt, maak dan een account aan en help het te bespreken van een artikel op zijn overleg pagina.
Language   EnglishбеларускаяDeutschespañolsuomifrançaisitaliano한국어Nederlandsnorskpolskiportuguêsрусскийlietuviųčeština
Advertisement