BukkitWiki

Welcome to the BukkitWiki!

This Wiki is home to Bukkit's documentation and regulations surrounding the Bukkit Project and it's services. Want to help out? We would love to have you! Signup to get started!

READ MORE

BukkitWiki
Advertisement
Logo

Bukkit on ilmainen, vapaan lähdekoodin Minecraft-palvelinohjelmisto, joka tarjoaa keinoja parantaa, tuoda uusia ominaisuuksia, ja tehdä hauskemman ja suositumman tavallisesta Minecraft-pelipalvelimesta.

BukkitWiki tarvitsisi lisää kirjoittajia! Katso täältä... (Sivu englanniksi)

Meidän järjestömme tarkoitus on tarjota Minecraft-käyttäjäkunnalle voimakas, hyvin suunniteltu, ja harkittu ratkaisu servereiden laajentamiseen sekä hallitsemiseen - tekemällä palvelimien johtamisen sekä niiden tekemisen helpommaksi ja tarjoamalla enemmän joustavuutta, kuin tavallinen Minecraft-vanilla-palvelin. Oppiminen muiden modien tekemistä virheistä, Bukkit tavoittelee olla erillainen ja täyttää aukot: olemme alusta alkaen keskittyneet suorituskykyyn, helppokäyttöisyyteen, suureen räätälöintiin ja avoimeen viestintään Sinun ja Tiimimme kanssa, hyvät käyttäjät. Yleiseen suunnitteluun Bukkit on saanut vaikutteita muilta modeilta, kokeneilta Minecraft-käyttäjiltä, niinkuin te. Se antaa meille ainutlaatuisen näkökulman ja edun Bukkit-projektin luomiseen, sekä kehittelyyn.

Oletko havainnut spämmäilyä tässä wikissä? Haluatko auttaa BukkitWikiä?
Ota yhteyttä BukkitWikin Henkilökunnalle (en)! Käy julkisella TODO-Listalla (en) saadaksesi lisää tietoa.

BukkitWiki Issue Tracker

Kun aloitat
DeveloperPortalBanner
Lisäosat
Muita sivuja:
Latest Downloads


Language   EnglishбеларускаяDeutschespañolsuomifrançaisitaliano한국어Nederlandsnorskpolskiportuguêsрусскийlietuviųčeština
Advertisement